Advisa billån


Fakta om Advisa billån
Återbetalningstid: 1 - 15 år
Ränta 2.95 - 29.06 %
Tillåter betalningsanmärkning: Ja, se villkor* nedan
Låna utan UC: Nej
Grundkrav: 18 år och en månadsinkomst på minst 10 000 kr.
Typ av lån: Förmedlar och jämför lån
Ansök om lån

Lånebelopp
5000 - 600000 kr

Beskrivning av banken
Advisa är en jämförande låneförmedlare, ansök om billån och få flera olika lånerbjudanden att välja mellan. Advisa förhandlar fram den bästa räntan för dig som kund.

* Inget skuldsaldo hos Kronofogden.

Mer info om Advisa billån

Mer om Advisa billån

Advisa är förmedlar billån från sammanlagt 20 olika banker och långivare, genom att jämföra de olika låneerbjudande så har de möjlighet att förhandla ned räntan åt sina kunder. Låna upp till 400 000 kr och få den bästa möjliga räntan på ditt billån.

Så fungerar det att ansöka om billån hos Advisa

Du ansöker via ett formulär direkt på hemsidan, och få svar inom 5 minuter på din ansökan. Under 24 timmar så sker en budgivning, de olika bankerna och låneverksamheterna ger sina bästa erbjudanden till dig via Advisa. När du sedan fått alla erbjudanden så har du 30 dagar att bestämma dig, fundera och fatta ett beslut. Du kan också ringa 0770-18 85 78 för att få personlig hjälp och rådgivning gällande din billåneansökan. Du får även en personlig rådgivare om du ansöker direkt via webben.

Hos advisa har du möjlighet att få ett riktigt bra ränteerbjudande, räntan är rörlig och sätts efter din ekonomiska situation. Det som tillkommer till kostnaden är en uppläggningsavgift på 495 kr.

Tyck till eller fråga om Advisa billån

Kommentera eller Fråga

Vi visar aldrig den eller delar den till någon annan.