Snabb sammanfattning Mitt Bolån

  • Bolåneförmedlare där du gör en ansökan och få flera erbjudanden om bolån.
  • Endast en kreditupplysning görs
  • Du kan ansöka med betalningsanmärkning.
  • Omförhandla ditt nuvarande bolån med hjälp av Mitt Bolån.
  • Kostnadsfri tjänst.
  • Du kan låna till kontantinsats, men minst 5 % måste du kunna betala själv.

Mitt Bolån Compricer – Så fungerar det

MittBolån.se skall övergå till att heta Compricer bolån. De är en låneförmedlare som samlar banker och bolånegivare. Du gör en ansökan hos Mitt Bolån som sedan förhandlar med flera olika banker åt dig så att du ska få den bästa möjliga bolåneräntan. Du som har svårt att bli beviljad ett bolån på grund av betalningsanmärkning, eller inget fast jobb till exempel kan med fördel vända dig till Mitt Bolån. Du kan även använda dig av MittBolån till att förhandla om ditt nuvarande bolån för att få en bättre bolåneränta.

Det är en kostnadsfri tjänst där du endast gör en ansökan med en kreditupplysning, men får flera låneerbjudanden från olika banker. Mitt Bolån sköter dialogen med banken åt dig helt gratis.

Jämför bolån och lånelöften

Den enda som förlorar på att inte jämföra bankerna är du själv.
Lånekoll.se hjälper dig att söka lånelöfte eller jämföra räntorna på dina nuvarande bolån eller privatlån. De presenterar sedan erbjudanden från upp till 30 st olika banker åt dig på en lista. Du väljer sedan själv om du vill acceptera någon av bankernas erbjudanden eller inte. Tjänsten är helt gratis och du förbinder dig inte till något när du skickar in en ansökan hos Lånekoll.se.

Om Compricer

Compricer är  en jämförelsetjänst  och låneförmedlare för dig som söker privatlån, bolån (via Mittbolån) och liknande ekonomiska tjänster. Compricer samlar en mängd olika bankers erbjudanden och villkor för att du som konsument skall få en mängd olika alternativ att välja på.

Så ansöker du om lån

Du ansöker om lånet  direkt på Mittbolån.se. Där finner du också information om exempel på räntor och möjlighet att jämföra olika bankers exempelräntor innan du ansöker.

Compricer är till för dig som vill ansöka om privatlån eller vill samla lån och krediter medan mittbolån är till för bolån.

Det som framförallt är bra med tjänster som Mittbolån, Compricer eller Lendo är att man inte blir låst vid en bank utan får en mängd olika erbjudanden att ta hänsyn till och därmed öppnar möjligheter till att få lägre lånekostnader.

Så beviljas du lån

Genom att fylla i ansöka på Mittbolån.se, där du fyller i lånebelopp, avbetalningstid och dina tillgångar och skulder. Du får snabbt svar på din ansökan och har du uppfyllt de kriterier

Support och kundtjänst

Du kan maila Compricer på [email protected] eller ringa dem på 08 – 5000 2000. Vill du besöka Compricers huvudkontor kan du göra det på adressen;

Compricer AB
Västra Järnvägsgatan, 111 64 Stockholm

Vanlig post skickas till;

Compricer AB
Luntmakargatan 18
111 37 Stockholm

Utbetalningar

Utbetalning av lånet sker efter ett antal dagar och det varierar då de olika långivarna har olika lång tid för att administrera lånet. Långivarna har 96 timmar på sig att besvara din förfrågan och du kan själv välja att acceptera låneerbjudande eller avstå.

Villkor

För lån hos MittBolån måste du;

  • Vara minst 18 år.
  • Vara folkbokförd och skriven i Sverige.
  • Har en fast inkomst från arbete eller pension.
  • Årsinkomst på minst 120 000 kr.

Notera att även du med betalningsanmärkning kan ansöka om lån hos Mittbolån, ansök hos dem idag.