Hitta rätt kreditkort med hittakreditkortet.se

Hitta rätt kreditkort på nätet

Som experter på lån av alla sorter kan vi med säkerhet säga att det är få i branschen som har lika bra koll på de bästa lån som vi har. Däremot är vi inte lika insatta i kreditkortsbranschen och när våra läsare hör av sig till oss om frågor om kreditkort är det inte alltid vi vet hur vi bäst svarar dem.

Som tur är finns det andra som kan detta betydligt bättre än oss och efter att ha granskat utbudet är vi övertygade om att hittakreditkortet.se har den bästa och mest heltäckande informationen om kreditkort just nu.

En jämförelsesajt för alla som behöver ett kreditkort

Hittakreditkortet.se är en klassisk jämförelsesajt där man samlat information om alla kreditkort på den svenska marknaden och dessutom skapat detaljerade jämförelser av de olika korten. Hemsidan är full av matnyttig information och ärliga betyg på allt från förmåner och bonusar till villkor.

Där hittar du med andra ord all information du kan tänkas behöva om olika kreditkort; med målet att hjälpa dig hitta det som passar dina förutsättningar och behov.

Stort antal kategorier

Grundstommen som hemsidan står på är jämförelser av kreditkort för olika ändamål, vilket man uppnår med ett stort antal kategorier. Man har till exempel testat och jämfört de bästa resekorten, bensinkorten och matkorten. Det finns också mer specifika kategorier såsom kreditkort med låg ränta, utan årsavgift eller kreditkort för studenter. Här finns med andra ord kategorier för alla, oavsett vad man tänker använda sitt kreditkort till.

Bäst av allt är att man snabbt och enkelt kan hitta den kategori man söker då alla är listade i toppmenyn.

Detaljerade recensioner

Vill du läsa mer om ett visst kreditkort så klickar du dig vidare till kreditkortsrecensionerna. Där hittar du allt du kan tänkas behöva veta om korten, från hur mycket man kan få i kredit, vilka förmåner som erbjuds, vad den nominella och effektiva räntan ligger på samt vilka krav man måste uppfylla för att kunna ansöka om de olika korten.

Transparent och ärligt

Viktigast av allt är att hemsidan är helt transparent och ärlig. Om ett kreditkort inte lever upp till vissa krav eller har brister så är man mycket tydlig med det och här råder inga oklarheter om vad de olika korten är bäst respektive sämst på.

Precis som med alla rekommendationer – och kanske framför allt ekonomiska rekommendationer – är transparens ytterst viktigt.

Guider och tips

Som pricken över i:et finns det också otaliga guider och tips på hemsidan där du kan läsa mer om hur man bäst använder sitt kreditkort, vad som gäller för att försäkringar ska gälla, etc. Allt för att du ska kunna få svar på alla funderingar du har.

Hemsidan är helt enkelt en komplett guide till allt som har med kreditkort att göra och det perfekta stället att börja sin jakt efter ett nytt kreditkort.

Kommentera eller Fråga

Vi visar aldrig den eller delar den till någon annan.