Ta kontroll över din ekonomi – smartbudget.se

Av: , Publicerad: 19 juni, 2014

Smart budget

Idag finns flera bra online-verktyg för att ta kontroll över sin budget. Genom att skaffa en budget tar du kontroll över dina inkomster och utgifter och vet i slutet av månaden hur mycket pengar du har till ditt förfogande. Smartbudget.se erbjuder ett lättanvänt budgetverktyg som är helt gratis.

Ekonomikontroll med Smartbudget

Genom att använda ett online budgetverktyg så kan du till exempel kontrollera dina lån. Du kan jämföra och analysera dina budgets och se vilka månader du lägger mer pengar på till exempel hyra, el, telefon eller nöjen. Framförallt finns en smartkassabok där du för in dina faktiska inkomster och utgifter. Du kan också lägga in olika avtal för att kunna hålla ordning på olika löptider för avtalen.

Så här fungerar budgetverktyget

Du kan enkelt importera dina transaktioner från din bank in i Smartbudget.se och göra egna kategorier för din budget. Genom olika grafer och diagram kan du enkelt och överskådligt få en tydlig överblick av din ekonomi och kan också jämföra olika utgifter bakåt i tiden. Tjänsten är helt gratis, men för dig som vill ta det ytterligare ett steg finns också en plustjänst med ännu fler verktyg och tjänster.

Amortering
Avbetalning
CSN lån
Fakta om kreditkort
Fördjupning av Lånebegrepp
Kreditupplysning
Lån med betalningsanmärkning
Lån och nybörjare
Låneförmedling
Lånekategorier
Medsökande lån
Ränta
Snabblån