Om Hittalånet.se

Vårt mål är att erbjuda bra och pedagogisk information om lån. Vi vill hjälpa dig att ta bättre beslut när du skall låna pengar.

Hittalånet.se samlar och jämför lån

Utöver detta samlar vi även information om bankernas erbjudanden på lånemarknaden så att du kan jämföra och hitta rätt lån för dig. Om du klickar på en del av våra länkar till andra banker så kan vi få provision på om du tar ett lån. Detta kallas ibland för affiliatemarknadsföring eller lead generation.

Långivare med bra villkor

Viktigt för dig som besökare är dock att veta att vi aldrig rekommenderar någon bank eller ett lån som inte har vettiga villkor. Exempelvis rekommenderar vi aldrig snabblån, sms-lån eller att låna utan UC (kreditprövning).

Hittalånet startade 2012-04-30.

Vilka driver Hittalånet?

Vi som skriver här på Hittalånet jobbar på ett företag som heter trefyra5 produktion AB och som är ett litet familjeägt företag. Vi har mångårig erfarenhet av att skriva om ekonomi, aktier, matematik och finansfrågor.

Vi som skriver på Hittalånet.se

Sofia Rybrand

Sofia är huvudredaktör här på sidan och skriver de allra flesta artiklarna om lån och lånebegrepp. Hon har skrivit på Hittalånet.se sedan starten 2012. Särskilt intresserad är Sofia av bolån, lånelöften och privatekonomin kring lån. Sofia håller också koll på att räntor och villkor är uppdaterade på våra banksidor.

Läs mer om Sofia här.

Simon Rybrand

Simon är gymnasielärare i Matematik. Han jobbar vanligtvis med att skriva och utveckla digitala läromedel men har också ett stort intresse för ekonomi. Här på Hittalånet.se skriver Simon de artiklar som fördjupar beräkningar och fakta kring lån. De verktyg hos oss som kan beräkna lånekostnader och som beskriver matematiken bakom amortering är skrivna och utvecklade av Simon.

Läs mer om Simon här.

Mer om Hittalånet.se

Företagsinformation

trefyra5 Produktion AB
Org.nummer 556914-5013
Tredje Långgatan 13a
413 03 Göteborg
info@trefyra5.se