I den här artikeln kommer vi att gå igenom Compricer bolån och deras tjänst som hjälper dig förhandla ner räntan på ditt bolån. Vi anser att det är värt att testa deras tjänst och se ifall dom kan sänka dina kostnader. Compricer bolån har fått fina omdömen på Trustpilot.com och är störst i Sverige på att jämföra bolån.

Sammanfattning av Compricer Bolån

 • Du får flera erbjudanden via en ansökan
 • Endast en kreditupplysning (UC) upprättas
 • Du kan ansöka med betalningsanmärkning
 • Omförhandla ditt nuvarande bolån
 • Kostnadsfri tjänst
 • Compricer bolån kan hjälpa dig få lånelöfte
 • Du kan låna till kontantinsats, men minst 5 % måste du kunna betala själv

Hur fungerar Compricer bolån?

Compricer bolån är en låneförmedlare som samlar banker och bolånegivare. Du gör en ansökan hos Compricer som sedan förhandlar med flera olika banker åt dig för att du ska få den bästa möjliga bolåneräntan.

Du som har svårt att bli beviljad ett bolån på grund av betalningsanmärkning, eller inget fast jobb till exempel kan med fördel vända dig till Compricer. Du kan även använda dig av Compricer till att förhandla om ditt nuvarande bolån för att få en bättre bolåneränta.

Det är en kostnadsfri tjänst där du endast gör en ansökan med en kreditupplysning, men får flera låneerbjudanden från olika banker. Compricer sköter dialogen med banken åt dig helt gratis.

Vi rekommenderar alltid att jämföra olika lån och förslag innan man fattar ett beslut om vilket lån man skall signera. Det är vår starkaste rekommendation. Ni kan hitta olika lån hos oss här på Hittalånet.

Vilka är Compricer AB?

Compricer är  en jämförelsetjänst och låneförmedlare för dig som söker privatlån, bolån och andra ekonomiska tjänster. Compricer samlar en mängd olika bankers erbjudanden och villkor för att du som konsument skall få en mängd olika alternativ att välja på.

Hos Compricer kan du hitta bolån, bilförsäkringar, el och privatlån. Compricer hjälper till att hitta bättre lösningar med bättre villkor för dig som privatperson. Vi rekommenderar starkt att använda sig av Compricer när man skall jämföra olika typer av lån, försäkringar och dylikt.

Så ansöker du om bolån

Du ansöker om bolån direkt på Compricer.se. Där finner du också information om exempel på räntor och möjlighet att jämföra olika bankers exempel räntor innan du ansöker.

Det som framförallt är bra med tjänster som Compricer, Sambla eller Lendo är att man inte blir låst vid en bank utan får en mängd olika erbjudanden att ta hänsyn till och därmed öppnar möjligheter till en lägre lånekostnad.

Så beviljas du ett lån hos Compricer

Börja med att fylla i en ansökan hos Compricer bolån. Där fyller du i lånebelopp, avbetalningstid och dina tillgångar och skulder. Du får snabbt svar på din ansökan och har du uppfyllt de kriterier

Frågor och svar hos Compricer

Om du har frågor gällande ditt framtida lån eller behöver komma i kontakt med Compricer av någon anledning så tipsar vi om att ringa till dem på 08-5000 2000. Om du hellre önskar att besöka Compricers huvudkontor så kan du göra det på Västra Järnvägsgatan i Stockholm. All post till Compricer skickas till Compricer AB, Luntmakargatan 18, 111 37 Stockholm.

Vi rekommenderar i första hand att ringa in till Compricer och sköta allt via e-post, det är oftast enklaste vägen att gå.

Hur fungerar utbetalningarna?

Utbetalning av lånet sker efter ett antal dagar och det varierar då de olika långivarna har olika lång tid för att administrera lånet. Långivarna har 96 timmar på sig att besvara din förfrågan och du kan själv välja att acceptera låneerbjudande eller avstå.

Compricer villkor på bolån

För att kunna ansöka om bolån hos Compricer krävs att nedanstående uppgifter uppfylls;

 • Du behöver vara minst 18 år gammal
 • Du måste vara folkbokförd i Sverige och ha en adress i Sverige
 • En fast inkomst och stabil anställning
 • En årsinkomst på minst 120 000 kr.
 • För att öka dina chanser för ett lån hos Compricer så rekommenderar vi att du lägger till en medsökande på ditt lån, det ökar chanserna för ett bra lån.

Notera att även du med betalningsanmärkning kan ansöka om bolån hos Compricer, ansök hos dem idag och förhandla ner din ränta.