Marginalen Bank Bostadslån


Fakta om Marginalen Bank Omstartslån
Återbetalningstid: 1 - 15 år
Ränta 4.30 - 13.11 %
Tillåter betalningsanmärkning: Ja, se villkor* nedan
Låna utan UC: Nej
Grundkrav: Minst 20 år, ha en årsinkomst på minst 200 000 kr om ni är 2 personer som söker minst 350 000 kr.
Typ av lån: Bank
Ansök om lån

Lånebelopp
100000 - 0 kr

Beskrivning av banken
Marginalen har ett lån kallat omstartslånet som kan användas för att köpa bostad även om du har en betalningsanmärkning sedan tidigare. Omstartslånet kan både användas till köp av ny bostad eller renovering av bostad.

* Du måste först betala av din skulder hos Kronofogden och Inkasso innan du investerar i något annat.

Mer info om Marginalen Bank Bostadslån

Starta om med Marginalen Bank Omstartslån

Du kan enkelt ansöka om Marginalen bank bostadslån, privatlån, lån med säkerhet eller borgenslån. Hos Marginalen bank kan du ansöka om bostadslån trots en historia med betalningsanmärkningar.Villkoren för bostadslån är bland annat en belåningsgrads upp till 85%. Minsta lånesumma är 100 000 kr och att du kan använda din eller någon närståendes bostad som säkerhet för lånet. Räntan för bostadslånet är rörlig och sätts individuellt.

 Mer om Marginalen bank bostadslån

Marginalen Bank är mer än en bank flera andra företag ingår i Marginalen koncernen. Till exempel Konsult AB Marginalen och Inkasso AB Marginalen. Idag har Marginalen bank ca 350 medarbetare som finns på kontor runt om hela Sverige. Marginalen bank vill skapa möjlighet för människor att utvecklas genom att deras ekonomiska vardag förenklas.

Utöver att erbjuda konkurrenskraftiga produkter så har även Marginalen bank ett stort samhällsengagemang genom att de till exempel är medlemmar i Finans Koalitionen mot barnpornografi och även är vänföretag med WWF Världsnaturfonden. Marginalen bank har även varit en del av Klimatpakten i Stockholm som sedan 2007 strävat efter att sänka utsläppen minska dem med 10% . Vid låneansökan för bostad är minsta ålder 25 år. Marginalen bank bostadslån erbjuder 50 000 kr som minsta belopp för låneansökan.

Tyck till eller fråga om Marginalen Bank Omstartslån

En kommentar

  1. Aleksandra skriver:

    Bra bank!

Kommentera eller Fråga

Vi visar aldrig den eller delar den till någon annan.