Viktigt om privatlån
  • Ett privatlån är ett lån utan säkerhet och kallas även för blancolån.
  • På grund av ett det är ett lån utan säkerhet blir räntan i regel högre än för exempelvis bolån och billån.
  • Räkna alltid på dina lånekostnader så att du får en bra uppfattning om vad lånet kommer att kosta dig.

Om Bank Norwegian

BankNorwegian.se erbjuder enkla och smarta finansiella tjänster till privatmarknaden. Visionen är att genom innovation och smart teknologi kunna erbjuda kunder de bästa villkoren för finansiella tjänster. Genom att all försäljning sker via nätet så effektiviseras processen och du som kund sparar pengar.

Hos Bank Norwegian kan du ansöka om privatlån mellan 5 000 kr – 600 000 kr, öppna sparkonto, samt ansöka om kreditkort. Hela processen för ansökan sker via nätet och du signerar med ditt Bank ID.

Privatlånet är ett annuitetslån och har en löpande rörlig ränta. Räntan sätts individuellt och bestäms efter en kreditprövning gjorts.

Så ansöker du om lån

Hos Bank Norwegian kan du snabbt och smidigt ansöka om ett blancolån (privatlån) via ett ansökningsformulär på nätet. Du får svar inom några minuter. Ansöker du tillsammans med en medsökande så ökar dina möjligheter ytterligare att få lånet beviljat.

Så beviljas du lån

För att bli beviljad ett lån hos Bank Norwegian så måste du uppfylla följande krav;

  • Vara minst 23 år.
  • Inte ha några betalningsanmärkningar.
  • Vara folkbokförd i Sverige i minst 36 månader.

De gör även en kreditvärdering (kreditupplysning) på dig innan du blir beviljad ett lån.

Support och kundtjänst

Du kan enkelt nå Bank Norwegian via kontaktformuläret på deras hemsida, men du kan också ringa på telefonnummer 0770-45 77 66 öppettider för Kundtjänst via telefon är;

Måndag – Fredag 10:00 – 16:00.

Epost skickas till: [email protected]

Du kan också skicka vanlig post till följande adress;

Bank Norwegian AS
Postboks 338
0101 OSLO
Norge

Utbetalningar

Utbetalningen av lån sker mellan 0-2 dagar, då signeringen av låneavtalet är klart. Det kan hända att du blir rekommenderad att skicka in kompletterande handlingar till din ansökan under handläggning av ditt avtal.

Villkor

Det finns tydliga villkor för ett lån hos BankNorwegian.se och de är att du som är 23 år, är folkbokförd i Sverige i minst 36 månader samt inte har några betalningsanmärkningar. Du kan låna från 5000 kr – 600 000 kr, samla dina lån och krediter samt ansöka om kreditkort.