Om Svea Ekonomi

SveaEkonomi.se har sedan 1981 hjälpt människor att få en enklare och bättre ekonomisk tillvaro. Med hjälp av sina tjänster inom lån som till exempel, Konsumentlån, samla dina lån, bolån och lån trots betalningsanmärkning så ser inte Svea Ekonomi några hinder till att just du skulle kunna bli deras kund. De erbjuder är sparande till förmånliga räntor.

Så ansöker du om lån

Genom att använda dig av formuläret på Svea Ekonomis hemsida så kan du snabbt och enkelt göra en ansökan om konsumentlån, bolån eller att samla dina lån. Även du som har en betalningsanmärkning kan ansöka via formuläret. Genom sina snabba handläggning så har du snabbt ett svar på din ansökan från Svea Ekonomi. Du kan också ansöka om en amorteringsfri period för ditt lån, välj mellan 0,3,6 eller 12 månaders amorteringsfri period. Det innebär att du då bara betalar av räntan på ditt lån under den amorteringsfria perioden.

Så beviljas du lån

Du ansöker via ett formulär på hemsidan, och för att får ansöka om privatlån och bli beviljad ett lån måste du uppfylla följande kriterier;

  • Vara minst 20 år.
  • Ha en fast inkomst.
  • Skriven i Sverige i minst 3 år.

Det finns olika anledningar till att få en betalningsanmärkning och hos Svea Ekonomi kan du med betalningsanmärkning ansöka om att få ett lån. Grundkravet för att få ansöka om lån trots betalningsanmärkning är att du har en fast inkomst och att din årsinkomst är minst 120 000 kr per år. Har du en medsökande för lånet så måste den personen ha minst 90 000 kr i årsinkomst. Du måste också ha varit skriven i Sverige i minst 3 år.

Support och kundtjänst

Kundtjänst och support är öppen Mån- Fre mellan 8:00-16:30 och du kan nå dem på 08-735 29 40. Det finns även möjlighet att maila till Svea Ekonomi på [email protected]

Vill du göra ett besök på Svea Ekonomis kontor så kan du göra det på Evenemangsgatan 31 169 81 Solna

Utbetalningar

När du valt erbjudande från någon av långivarna anslutna till Svea Ekonomi så får du hem ett skuldebrev som du måste signera och sända tillbaka. När man tagit emot ditt signerade skuldebrev så tar 3-5 dagar innan du har dina pengar på kontot.

Villkor

När du ansöker så görs en kreditupplysning på dig, det är sedan handläggarna på Svea Ekonomi  som utifrån sina villkor och kriterier utifrån anställning, inkomst och anmärkningar som tar beslut om att bevilja ett lån. Man bedömer utifrån varje sökandes unika situation.