Om Swedbank

Swedbank privatlån kan sökas av dig som fyllt 18 år och har en regelbunden inkomst. Du får inte ha några kreditanmärkningar eller skulder hos Kronofogdemyndigheten.

Tid för amortering och räntesättning baseras på hur dina ekonomiska förutsättningar ser ut och om det finns utrymme i din ekonomi att betala tillbaka lånet. Du kan låna mellan 30 000 – 500 000 kr utan säkerhet och ansöker du via Swedbanks hemsida kan du få preliminärt besked efter ca 2 minuter.

Så ansöker du om lån

Genom att använda dig av formuläret på Swedbanks hemsida så kan du snabbt och enkelt göra en ansökan om privatlånet. Du blir sedan uppringd av en handläggare och då kan en låneförfrågan upprättas. En kreditupplysning görs på dig som sökande. Sedan skickas en ifylld låneansökan till din folkbokföringsadress. Den får du skriva under och sedan har du pengarna på kontot inom 1-2 dagar.

Så beviljas du lån

Du ansöker via ett formulär på hemsidan, och för att får ansöka om privatlån och bli beviljad ett lån måste du uppfylla följande kriterier;

  • Vara minst 18 år.
  • Ha en fast inkomst på minst 240 000kr.
  • Inga betalningsanmärkningar.

Support och kundtjänst

Kundtjänst och support är öppen Mån- Fre mellan 8:00-22:00, Lör-Sön 8:00-20:00 och du kan nå dem på 0771-60 65 00. Det finns även möjlighet att maila till Swedbank via deras kontaktformulär.

Utbetalningar

När du valt att gå vidare med din låneansökan så skickas ett ifyllt låneformulär hem till dig. Du signerar formuläret och skickar tillbaka det. Sedan har du pengarna inom 1-2 dagar på kontot.

Villkor

När du ansöker så görs en kreditupplysning på dig, det är sedan handläggarna på Swedbank  som utifrån sina villkor och kriterier utifrån anställning, inkomst och anmärkningar som tar beslut om att bevilja ett lån. Man bedömer utifrån varje sökandes unika situation.

Sveriges ledande bank

Swedbank är idag en av Sveriges största banker med flera miljoner privatkunder. Swedbank har går långt tillbaka i den svenska historien och har idag även hundratusentals företags- och organisationskunder. Som en stor bank så spelar Swedbank en väsentlig roll i det finansiella systemet och även på lokal nivå i de samhällen där de verkar.

Swedbank är också ledande bank i Estland, Lettland och Litauen. Viktigt för Swedbank är att arbeta för nära och långvariga relationer med sina kunder. De har ett djupt engagemang för att bidra till en sund och finansiellt hållbar utveckling för sina kunder, företag och samhället i stort. Att bedöma och hantera risk är en del av Swedbanks vardag det gör dem till en robust bank som klara konjunktursvängningar.