Jämför företagslån med hjälp av KOMPAR

Kompar

Som egenföretagare är det mycket viktigt att känna till olika finansieringsmöjligheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Det kan ibland vara tufft och tidskrävande att leta efter passande finansiering, speciellt när man är ett litet eller nystartat bolag, behöver pengar inom en kort tidsperiod eller har brist på tid. Många tycker att det är jobbigt och tar för mycket tid att springa runt på olika banker och sedan vänta länge på beslut.

Ett bra tips kan vara att testa att använda sig av KOMPAR en låneförmedlare som specialiserar sig på att jämföra just företagslån. KOMPAR är en innovativ online jämförelsetjänst av företagsfinansiering för både små och medelstora företag. Tjänsten gör det möjligt för alla svenskregistrerade företag att bekvämt och smidigt jämföra erbjudanden på företagslån från ett stort utbud av långivare, banker och finansbolag verksamma i Sverige idag.

KOMPAR erbjuder sina kunder ett individuellt och anpassat stöd i samband med finansieringsmöjligheter, till exempel rådgivning om olika sorters företagslån, räntor och återbetalning. Med hjälp av tjänsten kan alla företagsformer ansöka om företagslån på upp till 7 miljoner kronor.

Vad bör man tänka på när man ska jämför företagslån?

När man ska jämföra olika möjligheter för finansiering av företag är ränta en av de viktigaste faktorerna som man bör ta hänsyn till. För att det är räntan från banken eller finansbolaget och vad den ligger på som bestämmer vad kostnaden på lånet hamnar på. Långivarna bestämmer sin räntesättning i förhållande till den risk som de anser att de tar när de beviljar ett företag lån. De faktorer som har ett inflytande på riskbedömning och således räntesättningen är bland annat ett företags omsättning, kassaflöde, likviditet och vilka säkerheter som kan erbjudas. Man bör även vara medveten om att det finns olika typer av företagslån, som i allmänhet kan delas in i 3 typer: amorteringslån, annuitetslån med ränta och annuitetslån med avgift. Dessa tre skiljer sig åt framför allt när det kommer till kostnaden för ditt företagslån, det vill säga ränta och amorteringstakt.

Enkel ansökningsprocess

Det är mycket enkelt och dessutom kostnadsfritt som företagare att använda sig av KOMPARs tjänst för jämförelse av företagslån. Du som företagare behöver bara att lägga upp en låneansökan online, att fylla i en ansökan tar endast ett par minuter. Din ansökan når sedan ut till mer än 20 olika banker och finansbolag som sedan erbjuder ett företagslån anpassat till ditt företags behov. Inom cirka 24 timmar efter inskickad ansökan kan du vänta dig svar och erbjudanden från samtliga långivare. Det är oerhört viktigt att du som företagare gör en grundlig och noga jämförelse speciellt när det kommer till ränta, belopp och återbetalningstid innan du bestämmer dig. Att jämför hjälper dig att få en överblick över din och företagets finansiella situation samt möjligheter för att få finansiering på lönsamma villkor. Alla bolag och företag på marknaden har väldigt varierande förutsättningar, krav och för att ej glömma; branschspecifika behov för företagslån och finansiering. Till exempel så väljer större och etablerade företag att investera för att expandera sin verksamhet. Däremot nystartade företag har ofta ett behov av låntagning till kassaflöde för att ha hand om tillfälliga likviditetsproblem.

Ökad kundnöjdhet

Antalet positiva kundbetyg växer ständigt och allt fler egenföretagare från diverse branscher och verksamheter återkommer med god feedback till KOMPAR. En enkel och användarvänlig online tjänst, kunniga och tillmötesgående rådgivare och framförallt en blixtsnabb tillgång till erbjudande på företagslån från banker och finansbolag som specialiserar sig på företagsfinansiering. KOMPAR har haft det stora nöjet att hjälpa företag att växa och uppfylla sina drömmar. Tack vare tjänsten har över 2000 företag lyckats teckna företagslån, över 95% av kunderna som har använt sig av KOMPAR uppger att de är mycket belåtna med tjänsten och dess användarvänlighet.

Kommentera eller Fråga

Vi visar aldrig den eller delar den till någon annan.