Viktigt om privatlån
  • Ett privatlån är ett lån utan säkerhet och kallas även för blancolån.
  • På grund av ett det är ett lån utan säkerhet blir räntan i regel högre än för exempelvis bolån och billån.
  • Räkna alltid på dina lånekostnader så att du får en bra uppfattning om vad lånet kommer att kosta dig.

Om Advisa

Advisa.se är förmedlar lån från sammanlagt 38 st olika banker och långivare, genom att jämföra de olika låneerbjudande så har de möjlighet att förhandla ned räntan åt sina kunder. De erbjuder dig att samla dina lån, ansöka om privatlån och billån. Låna upp till 600 000 kr och bestäm själv vilket ändamål du vill använda pengarna till. Räntan kommer att sättas utefter din ekonomiska situation.

Så ansöker du om lån

Du ansöker via ett formulär direkt på hemsidan, och få svar inom 5 minuter på din ansökan. Under 24 timmar så sker en budgivning, de olika bankerna och låneverksamheterna ger sina bästa erbjudanden till dig via Advisa. För att få ansöka om lån krävs villkor

När du sedan fått alla erbjudanden så har du 30 dagar att bestämma dig, fundera och fatta ett beslut. Du kan också ringa 0770 – 17 50 50 för att få personlig hjälp och rådgivning.

Så beviljas du lån

Genom att du uppfyller det villkor som Advisa satt upp tillsammans med de 29 anslutna långivare så kan du enkelt genomföra ansökningsprocessen hos Advisa. Fyll i formuläret genom att ange lånebelopp och tid för återbetalning, här kan du också ange vad pengarna ska användas till vilket du naturligtvis bestämmer. Du som har få betalningsanmärkningar kan även ansöka hos Advisa, ett krav är att du är skuldfri hos Kronofogden.

Support och kundtjänst

Du kan enkelt nå Advisas kundtjänst dagligen på telefonnummer 0770 – 17 50 50 eller på epost [email protected] eller genom deras kontaktformulär på hemsidan. Du kan även chatta direkt med Advisa på hemsidan.

Öppettider för telefon;

  • Måndag – Torsdag 09:00 20:30
  • Fredag 09:00 17:00
  • Lördag 14:00 18:00
  • Söndag 14:00 18:00

Utbetalningar

När du signerat dina avtal så tar det 2-5 dagar innan långivaren kan betala ut pengarna. Då det tar olika antal dagar för olika banker och långivare att administrera lånet så varierar antalet dagar för utbetalning.

Villkor

Advisa har villkor för låneansökan som är enkla och bestämda tillsammans med de 29 långivare som de samarbetar med. Räntan sätts individuellt utefter din ekonomiska situation och återbetalningsförmåga.