Med Compricer kan du enkelt söka ett nytt privatlån eller samla dyra lån och krediter upp till 350 000 kronor. Compricer hjälper dig att söka ett lån genom att samla en mängd olika banker och leta fram de bästa möjligheterna till dig.

Om Compricer

Compricer.se är  en jämförelsetjänst  och låneförmedlare för dig som söker privatlån, bolån och liknande ekonomiska tjänster. Compricer samlar en mängd olika bankers erbjudanden och villkor för att du som konsument skall få en mängd olika alternativ att välja på.

Grundvillkor

Villkor för att få ansöka om privatlån hos Compricer är följande;

För privatlån under 30 000 kr måste du:

  • Vara minst 18 år.
  • Vara folkbokförd och skriven i Sverige.
  • Har en fast inkomst från arbete eller pension.
  • Årsinkomst på minst 110 000 kr.

För privatlån över 30 000 kr måste du uppfylla följande krav:

  • Vara minst 18 år.
  • Vara folkbokförd och skriven i Sverige.
  • Har en fast inkomst från arbete eller pension.
  • Årsinkomst på minst 110 000 kr.
  • Vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader.

Notera att även du med betalningsanmärkning kan ansöka om lån hos Compricer, men villkoret är då att du måste vara skuldfri från Kronofogden i minst 6 månader.

Bra att veta om privatlån

Så ansöker du om lån

Du ansöker om lånet  direkt på Compricers hemsida. Där finner du också information om exempel på räntor och möjlighet att jämföra olika bankers exempelräntor innan du ansöker. Compricer är till för dig som vill ansöka om privatlån eller vill samla lån och krediter.

Det som framförallt är bra med tjänster som Compricer, Lånekoll eller Lendo är att man inte blir låst vid en bank utan får en mängd olika erbjudanden att ta hänsyn till och därmed öppnar möjligheter till att få lägre lånekostnader.

Så beviljas du lån

Genom att fylla i ansöka på Compricers hemsida, där du fyller i lånebelopp, avbetalningstid och dina tillgångar och skulder. Du får snabbt svar på din ansökan och har du uppfyllt de kriterier

Support och kundtjänst

Du kan maila Compricer på [email protected] eller ringa dem på 08 – 5000 2000. Vill du besöka Compricers huvudkontor kan du göra det på adressen;

Compricer AB
Västra Järnvägsgatan, 111 64 Stockholm

Vanlig post skickas till;

Compricer AB
Luntmakargatan 18
111 37 Stockholm

Utbetalningar

Utbetalning av lånet sker efter ett antal dagar och det varierar då de olika långivarna har olika lång tid för att administrera lånet. Långivarna har 96 timmar på sig att besvara din förfrågan och du kan själv välja att acceptera låneerbjudande eller avstå.