Sambla.se har på kort tid blivit en framgångsrik låneförmedlare som samlar och jämför över 40 stycken banker och långivare för att du ska få det bästa låneerbjudandet. Att ansöka om lån hos Sambla är helt kostnadsfritt. Du kan även ansöka om att samla dina lån hos Sambla.

Sambla omdöme

Skillnaden är knappt märkbar om man väljer Sambla, Lendo, Advisa eller någon annan låneförmedlare. Alla dessa låneförmedlare jämför i princip samma banker och tar endast 1 kreditupplysning. Det är heller ingen av dessa som tar någon avgift för att jämföra privatlån. Jag personligen har valt låneförmedlare utifrån vilka storbanker dom samarbetar med. När det gäller kundnöjdhet hos den oberoende sajten Trustpilot.com så har Sambla AB högst betyg av alla låneförmedlare. Vårt omdöme är att Sambla är en av dom bästa låneförmedlarna på marknaden och vi rekommenderar varmt att jämföra privatlån via dom.

 • Helt kostnadsfritt att jämföra lån
 • Inga dolda avgifter
 • Snabba utbetalningar
 • Fler än 40 långivare
 • Högt betyg hos Trustpilot.com
 • Ingen direktutbetalning
 • Kreditupplysning via UC

Banker Sambla samarbetar med

Ikano Bank, Swedbank, Resurs Bank, ICA Banken, Coop, Santander, Wasa kredit, Lendify, Komplett Bank, Marginalen Bank, SevenDay, Svea ekonomi, Konsumentkredit, Lån & sparbank, GoodCash.se, Fellow Finance, Brocc, Collector, MoneyGo, Nordax, Avida, Nordnet, re:member, Moank, Instabank, OKQ8, Wästgöta finans (Jula), BraBank

Andra låneförmedlare vi skrivit om

Grundkrav för att låna pengar

Genom att uppfylla de grundläggande kriterierna för att ansöka om lån så kan processen gå smidigt, även du med betalningsanmärkning kan ansöka. Då gäller det att du utöver grundkraven även är skuldfri hos Kronofogden sedan minst 6 månader.

 • Ålder minst 18 år.
 • Ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr.
 • Vara folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst 1 år.
 • Skuldfri från Kronofogden i minst 6 månader.

Hur du ansöker du om lån

Det är enkelt att att använda Samblas ansökan om lån eller att samla dina lån. Du fyller i önskat lånebelopp och lånetid. Sedan anger du dina personuppgifter och klickar på “ansök”. Endast en UC görs på dig och du får snabbt svar på din ansökan och erbjudanden från flera av de 40 långivare som är anslutna till Sambla.se. Du kan till exempel välja att låna till kontantinsats, billån, resa, renovering, bostad med mera. Säkerhet och trygghet är ledord för Sambla som erbjuder dig som kund den högsta graden av säkerhet både med SSL-kryptering, de har samarbete med UC samt signering med Bank ID.

Support och kundtjänst

Samblas Kundtjänst kan du nå via telefon 0770-22 01 80, deras öppettider är:

Måndag: 09.00 – 20.30
Tisdag: 09.00 – 20.30
Onsdag: 13.00 – 20.30
Torsdag: 09.00 – 20.30
Fredag: 09.00 – 17.00

De har lunchstängt mellan 12-13.

Du kan även maila dem på [email protected] eller använda kontaktformuläret på deras hemsida. Adressen för vanlig post är:

Sambla
Box 5300
102 46 Stockholm

Vill du besöka Sambla på deras kontor finns dessa besöksadresser att välja mellan;

Stockholm
Sambla
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm

Lund
Lilla fiskaregatan 5
222 22 Lund

Oslo
Sambla
Arbins gate 2
0253 Oslo

Utbetalningar

När du fått olika erbjudanden och gjort ditt val av långivare så kan du välja mellan att signera skuldebrevet med Bank ID eller med vanlig bläckpenna. Beroende på om du väljer att få ditt skuldebrev med post eller digitalt så tar det lite olika antal dagar för långivaren att ta emot ditt signerade skuldebrev och betala ut pengarna till ditt konto. Som mest kan det ta några dagar sammanlagt.

Villkor

Genom att använda Sambla för din låneansökan så görs endast en kreditupplysning UC på dig. Du ska också uppfylla de grundläggande krav som de långivare tillsammans med Sambla satt upp. Sambla är en trygg och flexibel låneförmedlare som vill hjälpa dig att skapa en god ekonomisk situation. Även du med betalningsanmärkning kan ansöka och då måste du vara skuldfri hos Kronofogden sedan 6 månader.

Genom Samblas snabba och effektiva hantering så får du besked på din ansökan inom 24 timmar.

Mer om Samblas tjänster

Sambla.se erbjuder också tjänsten att samla dina lån. Då får du hjälp med att räkna ihop dina skulder totalt och att göra en ny ansökan om att samla dina lån till ett enda lån istället för flera.

Genom att samla dina låna till ett så minskar du kostnaderna för till exempel alla avgifter som hör till lån och krediter. Du kan på så sätt spara pengar genom att få ett lån i stället för flera och med det färre avgifter och inbetalningsdatum att hålla reda på. Det kan lätt bli snårigt att komma ihåg flera olika datum för inbetalning och det kan leda till dröjsmålsräntor med mera. Förenkla din situation genom att låta Sambla hjälpa dig att samla dina lån.

Läs mer om lån