Hos SevenDay kan du låna från 10 000 kr upp till 300 000 kr. Det finns också möjlighet att utöka sitt privatlån med ett tilläggslån upp till 500 000 kr. Det som skiljer SevenDay privatlån från andra låneföretag är att de erbjuder en prisgaranti. Hittar du ett annat lån med lägre effektiv ränta än på ditt beviljade lån från Sevenday så sänker dom räntan på ditt beviljade lån.

Grundkrav

Kraven för att få låna pengar hos SevenDay är att du är minst 20 år och du ska ha varit mantalsskriven i Sverige i minst 3 år. Du måste också ha en årsinkomst på minst 120 000 kr samt att känna till att räntan är rörlig och sätts individuellt. Fullständiga krav hittar du här;

  • du är minst 20 år
  • en sökande har en fast inkomst på lägst 120 000 kr/år
  • du har ej betalningsanmärkningar
  • du har ej SMS lån
  • du har ej skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
  • en sökande har en tillsvidareanställning, är egen företagare eller pensionär
  • du har varit folkbokförd i Sverige i 3 år
  • om ni är två sökande, ska en av er ha en tillsvidareanställning, vara egen företagare eller pensionär
  • om ni är två sökande, ska båda vara folkbokförda på samma adress

Avgifter

Det viktigaste är att kolla på den effektiva räntan på ditt privatlån. Det är den räntan som innefattar alla lånets kostnader.

Effektiv ränta5,14 – 14,60 %
Uppläggningsavgift
Nytecknat lån
Tilläggslån

495 kr
295 kr
Aviavgift
Pappersavi
Autogiro med pappersavi
e-avi

45 kr
25 kr
0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Inkassoavgift180 kr
Förseningsavgift195 kr

Om SevenDay

SevenDay Finans AB är ett svenskt oberoende kreditmarknadsbolag. Affärsidén bakom SevenDay är att erbjuda enkla och lättillgängliga lån och sparprodukter till konsumenter. Deras mål är att på alla sätt underlätta för personer som är i behov av att snabbt få pengar eller att samla sina lån på ett ställe.

SevenDay erbjuder också ett mycket bra erbjudande om sparande och då alltid till hög ränta. SevenDay var först med att erbjuda prisgaranti då de tyckte att deras erbjudanden är värda att jämföras. SevenDays omfattas av den statliga insättningsgarantin. Bolagets säte finns i Stockholm och bolaget har i dagsläget ca 22 anställda. Du kan enkelt ansöka om privatlån hos SevenDay idag.

Utbetalning

Generellt så får du dina pengar på kontot första bankdagen efter du signerat skuldebrevet. Nu under Corona är dock handläggningstiden lite längre då stor del av personalen jobbar hemifrån för att minska spridning av Corona.

Så ansöker du om lån

Ansökan om privatlån eller att samla dina lån gör du enkelt via SevenDays hemsida. Du gör en ansökan och endast en UC, kreditupplysning görs på dig. En ansökan tar ungefär 2  minuter och du får sedan svar inom 24 timmar. Var noga med att klicka i om din ansökan gäller privatlån eller att samla dina lån. När du får dina svar på ansökan kan du sedan välja och jämföra de olika erbjudandena.

Support och kundtjänst

Du kan enkelt nå SvenDays kundtjänst alla dagar i veckan genom att ringa

0770 – 17 77 70 eller maila [email protected]

Du kan även sms:a samt besöka SevenDay i Kista Science Tower.

Telefontider för kundsupport är följande:

Måndag – Fredag: 08:00 – 18:00

Villkor

Det finns flera olika villkor att ta ställning till, du väljer hur lång tid återbetalningen av lånet ska vara 1-12 år. Vid mindre lånesummor kan det vara fördelaktigt att betala tillbaka under en kortare tid då lånebeloppet stiger vid längre återbetalningstid. Du kan utan extra avgifter när du helst vill göra ett inlösen på ditt lån.