Viktigt om privatlån
  • Ett privatlån är ett lån utan säkerhet och kallas även för blancolån.
  • Freedom Finance är en låneförmedlare där du som har en betalningsanmärkning kan ansöka om lån.
  • På grund av ett det är ett lån utan säkerhet blir räntan i regel högre än för exempelvis bolån och billån.
  • Räkna alltid på dina lånekostnader så att du får en bra uppfattning om vad lånet kommer att kosta dig.
  • Freedom Finance är en låneförmedlare och använder sig av en låneförmedlarlösning. Du kan få erbjudanden från 20 olika banker och låneföretag. Det innebär att de använder sig av en specialtjänst som tillhandahålls av UC (Upplysningscentralen) som gör att du som kund inte belastats av mer än en kreditupplysning.

Om Freedom Finance

Freedom Finance har erbjudit lån och ekonomitjänster sedan 1999 och är idag en av Sveriges största låneförmedlare, du kan bland annat ansöka om privatlån mellan 5000 – 600000 kr hos dem. Zmarta Group som står bakom Freedom Finance har mer 200 medarbetare som vill hjälpa dig med bra lösningar för din ekonomiska situation. Hos Freedom Finance kan du få hjälp med privatlån eller blancolån, billån och att samla dina lån.

Genom att samla sina lån och småkrediter till ett lån kan du på så sätt minska dina utgifter på avgifter och risker att glömma bort betalningar och på så sätt hamna i ännu dyrare avbetalningar av dina lån. Att samla lånen och småkrediter kan du med stor fördel göra hos Freedom Finance. Som kund kan du förvänta dig ett professionellt och serviceinriktat mottagande där man är lyhörd för kunders förväntningar och önskemål.

Så ansöker du om lån

Du kan helt kostnadsfritt ansöka om lån hos Freedom Finance då de är en helt fristående och stabil låneförmedlare. 20 låneinstitut och banker är anslutna till dem och det innebär att du kan välja och förhandla dig fram till de bästa villkoren för ditt lån. Trots att du får flera erbjudanden om lån så görs endast en kreditupplysning på dig som ansöker. Du blir inte belastad med flera UC (kreditupplysningar).

Grundkraven hos Freedom Finance är att du ska vara 18 år, ha en fast årsinkomst på minst 100 000 kr och utan obetalda skulder hos Kronofogden. Det innebär att de även är öppna för dig som av någon anledning skulle vara belastad med en betalningsanmärkning.

Så beviljas du lån

Du ansöker via ett formulär på hemsidan, och för att får ansöka om privatlån och bli beviljad ett lån måste du uppfylla följande kriterier;

  • Vara 18 år.
  • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr.
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden.

Det finns olika anledningar till att få en betalningsanmärkning och hos Freedom Finance kan du med betalningsanmärkning ansöka om att få ett lån. Det grundkrav som gäller är dock att du inte har några skulder hos Kronofogden. Men Freedom Finance är en flexibel lånegivare som ser till sina kunders unika situation. Du får snabbt svar inom några minuter och kan få upp till 20 erbjudanden från de banker och lånegivare som är anslutna till Freedom Finance.

Support och kundtjänst

Kundtjänst och support är öppen dygnet runt och du kan nå dem på 0431‑47 47 00. Det finns även möjlighet att maila till Freedom Finance på [email protected] 

Vill du göra ett besök på Freedom Finance kontor så kan du göra det på Polisgatan 4, Ängelholm.

Utbetalningar

När du valt erbjudande från någon av långivarna anslutna till Freedom Finance så får du hem ett skuldebrev som du måste signera och sända tillbaka. När man tagit emot ditt signerade skuldebrev så tar 3-5 dagar innan du har dina pengar på kontot.

Villkor

När du ansöker så görs en kreditupplysning på dig, det är sedan bankerna och lånegivarna som utifrån sina villkor och kriterier utifrån anställning, inkomst och anmärkningar som tar beslut om att bevilja ett lån. Man bedömer utifrån varje sökandes unika situation.